Ανακοίνωση αναστολής προπονήσεων τμημάτων Βόλεϊ-Γυμναστικής (UPDATE)

Δημιουργήθηκε στις 11/03/2020 - 10:22
anakoinosi aom

12/3/2020

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας και σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις και νέους περιορισμούς, ο ΑΟ Μαρκοπούλου αναστέλλει κάθε λειτουργία του, μέχρι νεωτέρας.

------------------------------------

11/3/2020

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου, λαμβάνοντάς υπόψη την έκτακτη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας περί αναστολής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για 14ημέρες και τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας και νοτιοανατολικής Αττικής (ΕΣΠΑΑΑ) για την πραγματοποίηση των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, αποφάσισε μέχρι νεωτέρας:

α. Την αναστολή από Τετάρτη 11/3/2020 και για 14ημέρες, των προπονήσεων των Ακαδημιών και των Τμημάτων που δεν έχουν τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

β. Τη διεξαγωγή των προπονήσεων κεκλεισμένων των θυρών, της Γυναικείας Ομάδας και των τμημάτων των Νεανίδων, Κορασίδων Α΄ και Παγκορασίδων 1 & 3, που συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, σύμφωνα με τα προγράμματα αγώνων τους.

γ. Τη διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, βάσει των οδηγιών της ΕΟΠΕ και ΕΣΠΑΑΑ. Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και τοποθετώντας πάνω από όλα την προστασία της υγείας, παρακολουθεί τις εξελίξεις και σε συνεργασία με το Δήμο μας, την ΕΟΠΕ και την ΕΣΠΑΑΑ, θα σας κρατά ενήμερους για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη προκύψει. Το ΔΣ του Α.Ο Μαρκοπούλου

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Επίσης, ο ΑΟ Μαρκοπούλου λαμβάνοντάς υπόψη την ανακοίνωση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας για αναβολή όλων των εθνικών διοργανώσεων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν εντός των δύο επόμενων εβδομάδων και μέχρι την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία των τμημάτων Γυμναστικής για το διάστημα των 14 ημερών, για προληπτικούς λόγους.

 

Για το Δ.Σ. ΑΟ Μαρκοπούλου