Γιορτή του βόλεϊ η πρεμιέρα των τουρνουά των Ακαδημιών στο Μαρκόπουλο (photos)

Δημιουργήθηκε στις 18/11/2019 - 16:28
tournakad

Σε μία πραγματική γιορτή του βόλεϊ μετατράπηκε η πρεμιέρα των τουρνουά των Ακαδημιών για τη φετινή σεζόν που διεξήχθη την Κυριακή στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου με διοργανωτή τον ΑΟ Μαρκοπούλου!

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 παιδιών, ομάδες μικρών αθλητριών από το Μαρκόπουλο, τη Ραφήνα και τα Σπάτα συγκεντρώθηκαν και έπαιξαν 3on3 βόλεϊ, ενώ μετά το τέλος των αγώνων κάθε παιδί παρέλαβε από ένα γλύκισμα, κέρασμα του χορηγού του ΑΟ Μαρκοπούλου, των καταστημάτων ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ!

Ευχάριστη έκπληξη της ημέρας, η παρουσία του προπονητή, Giangrossi Pasqualino και αθλητριών της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil! Η αρχηγός της ιστορικότερης ομάδας στη Volleyleague, Βιργινία Δικαιούλια, η Ασημίνα Νικολογιάννη, η Milica Knezevic, η Yelena Cvijovic και η Δέσποινα Ρόκκου συμμετείχαν, έπαιξαν βόλεϊ και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά χαρίζοντας στην ημέρα μία διαφορετική νότα!

Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες από την Γαία Σπατών κι ΔΑΣ Αραφήν και για τη συμμετοχή τους και στήριξη στο τουρνουά των Ακαδημιών του ΑΟ Μαρκοπούλου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δε, προς τον μεγάλο χορηγό των αναπτυξιακών τμημάτων του ΑΟ Μαρκοπούλου, το τυροκομείο ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ!

Για το Γραφείο Τύπου

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

20

21

16

17

18

19

Δείτε το πλήρες φωτορεπορτάζ του τουρνουά, μέσω της επίσημης Ομάδας του ΑΟΜ στο Facebook