Τέσσερις αθλήτριες του ΑΟΜ στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων!

Δημιουργήθηκε στις 17/07/2019 - 15:00
korasides ethniki

Τέσσερις αθλήτριες του ΑΟ Μαρκοπούλου θα βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής ομάδας Κορασίδων για την προετοιμασία της ενόψει του Βαλκανικού πρωταθλήματος στη Βοσνία (20-24/8/2019). Πρόκειται για τις Ραφαέλα Λεπενιώτη, Νόρα Μποκή, Βίκυ Παπαδοπούλου και Νεφέλη Χατζηγρηγορίου, που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή να μεταβούν σε δύο εβδομάδες στην Πρέβεζα, μαζί με την υπόλοιπα κορίτσια της αποστολής!

Η Διοίκηση του ΑΟΜ, εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της, καθώς ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται η ολοκληρωμένη και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο από τους προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων!

Παράλληλα, στην προσπάθεια στελέχωσης της γυναικείας ομάδας για την σεζόν 2019-20, περιλαμβάνεται πλέον και η παρουσία της 17χρονης Ραφαέλλας Λεπενιώτη, που πρόσφατα κατέκτησε την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων και την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων!

Έτσι, οι τέσσερις Ακραιες του ΑΟΜ 2019-20, θα ειναι η Ασημίνα Νικολογιάννη, η Jelena Cvijovic , η Βίκυ Παπαδοπουλου και η Ραφαέλα Λεπενιωτη και με αυτόν τον τρόπο τόσο το προπονητικό team, οσο και η Διοίκηση του Συλλόγου αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη στα παιδιά που προέρχονται απο τις υποδομές του!

Για τον ΑΟ Μαρκοπούλου

 

korasides ethniki