Νέος προπονητής στον ΑΟΜ ο Βασίλης Μανθάτης

Δημιουργήθηκε στις 07/01/2019 - 09:43
vasilis manthatis

Ο Βασίλης Μανθάτης είναι ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Μαρκοπούλου, μετά την από κοινού απόφαση λύσης της συνεργασίας του Συλλόγου με τον πρώην προπονητή, Κώστα Σωτηρόπουλο.

Ο Βασίλης Μανθάτης, ο οποίος θα αναλάβει και το τμήμα Νεανίδων του ΑΟΜ, μέχρι πρότινος βρισκόταν στο τιμόνι του Ηρακλή Κηφισιάς, ενώ έχει περάσει και από τον πάγκο των ΑΟ Βάρης, Μεντ και Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Είναι γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1985 και είναι τελειόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση.

 

«Όχι πολλές κουβέντες, αλλά Δουλειά, Οργάνωση και Συνέπεια…»

«Είναι τιμή μου που ο πρόεδρος του Συλλόγου, Πάρις Ευαγγελίου, μου έκανε πρόταση να αναλάβω την ομάδα του Μαρκοπούλου. Είναι μία νέα πρόκληση για εμένα και τον ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνει. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και ο στόχος είναι όχι πολλές κουβέντες, αλλά δουλειά και οργάνωση με συνέπεια για να πετύχουμε τους στόχους μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Μανθάτη ως τεχνικός της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Μαρκοπούλου, ενώ αναφορικά στους στόχους της ομάδας, τόνισε:

«Οι στόχοι τόσο στις Νεάνιδες όσο και στις Γυναίκες παραμένουν οι ίδιοι. Τυγχάνει μέχρι στιγμής να ήμουν και σκάουτερ στην Volleyleague Γυναικών, οπότε γνωρίζω αρκετά καλά τα ρόστερ και των δύο ομάδων. Γνωρίζω τόσο τις Ελληνίδες όσο και τις ξένες αθλήτριες της ομάδας. Το ρόστερ του ΑΟΜ είναι νεανικό και πιστεύω με σκληρή δουλειά και την θέληση των κοριτσιών, μπορούμε να τα πάμε πολύ καλλίτερα».

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, καλή αρχή με τη νέα μου ομάδα και πάνω απ’ όλα όλοι να έχουμε την υγεία μας», κατέληξε ο Μεσολογγίτης προπονητής.

Για το Γραφείο Τύπου ΑΟ Μαρκοπούλου